A nevem Kurucz Beáta, hivatásom megfogalmazásában: csoportos fitness instruktor.

                Sportmúltamat tekintve nem széles a lista, hiszen nem voltam élsportoló, de a mozgás szerves részét töltötte be az életemnek, 3 éves koromtól kezdve emlékszem vissza, amikor Anyukám az első balett órára elvitt, aztán váltogatták egymást a mozgásformák, főleg általános iskolában, testnevelés tagozaton sok mindenbe belekóstolhattunk, talajtorna, futás, atlétika, tánc, mindent élveztem, de nem lett semmi sem a kedvencem!

                A fitnesz világával 16 éves koromban találkoztam, amikor Cegléden megnyílt az első fitneszterem! Na az szerelem lett!

Először 19 évesen fogalmazódott meg bennem, hogy edző szeretnék lenni, de más irányt vett az életem, megismerkedtem egy helyes sráccal, és ahogy lenni szokott, férjhez mentem, gyereket szültem! Két gyönyörű nagylányom van, és egy azóta is jóképű férjem! 🙂

                A sport eközben hellyel-közzel volt jelen egészen 2011-ig.Gerincferdülés miatt gerincfűzőt javasoltak, ekkor voltam 34 éves! Tudtam itt az ideje újra komolyabban foglalkozni a sporttal! 15 kg súlyfelesleggel, elkezdtem újra a kedvenc edzőtermembe járni, étrendet, és életmódot váltottam, eleinte heti 3 x1 órát edzettem, nem is kellett sokáig várni a pozitív változásra. Ezen felbuzdulva heti 5-6 x1 órát edzettem, váltogatva a kardió és erő-állóképesség fejlesztő órákat. Minden másodpercét örömként éltem meg.

A régi szenvedély újra fellángolt! Eljött az idő amire közel 20 évig vártam!

                2015-ben végeztem csoportos fitnesz instruktorként az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában!

A csoportos óratartás, a résztvevők motiválása, egészségének javítása/megőrzése, a mozgás, a zene, az újra és tökéletességre való törekvés az életem részévé vált!

Azóta számos továbbképzésen vettem részt. Legtöbbjük funkcionális csoportos tréning, ahol a saját testsúlyon kívül mást nem használunk! Kiegészítő képzések: M.A.X. tréner, T.R.X. tréner, Boot Camp tréner, Koreografált funkcionális tréner, Pilates edző, deepWORK tréner, bodyART tréner. A felsorolt óratípusok közül szinte mindegyikből van órám, kivéve a T.R.X., bár egy-egy Boot Camp edzésen használjuk! 😉

Célom, hogy megismertessem veled ezeket az óratípusokat, előnyeiket. Bevezesselek a csoportos órák felszabadító világába, segítségedre legyek, támogassalak, amikor nehéz Neked!

                Az idén elmúltam 40 éves. A sport segítségével egészséges, kiegyensúlyozott nő lettem, tele tervekkel, tettrekészséggel, mert: Az élet (nekem)40 felett kezdődik!

Sportos üdvözlettel,

Bea

Írj véleményt!

comments