Bármerre jársz, a gondolkodásmódod magaddal viszed.

Ha sokáig halogatsz egy fontos döntést, sokáig vársz, hogy “majd”, akkor sosem tanulsz meg döntéseket hozni. Főleg jó döntéseket. Ne félj a változástól és a hozzá kapcsolódó döntéshozataltól. Engedd meg magadnak, hogy rosszul dönts, de Dönts!
Mert a döntések által kerülünk előrébb.
Először is tanuld meg magasabb szemszögből nézni a dolgokat, az edzéseid.
Ne a részletekkel törődj, azok majd alakulnak, ha eljön az idejük, ha már ott tartasz. A győztesek mindig az EGÉSZRE fókuszálnak, aztán majd cizellálnak a végén, ha kell.  Mit jelent ez?

Ha izmot szeretnél felpakolni, akkor menet közben sírj azon, hogy pár kiló zsír is feljön és nem olyan definiált a hasizmod…például…
Először az izom felpakolása, a “massza” felrakása a fontos, az arányok eltalálása, aztán majd lehet a részletekbe bonyolódni később.

Az egész festményt nézd, aztán a végén ha itt-ott még rá kell színezni, azt a végén kényelmesen megteheted.
Vagyis, a hasizom kockázása a legutolsó részlet, előtte sokkal fontosabb, hogy legyen izmod, amit ki tudsz részletezni, kockázni később.

Másodszor pedig ne nézd többé a “vereség” képét, amit az ellendrukkerek vetítenek eléd. Nem tudnak kibillenteni az önbizalmadból, ha a győzelemre összpontosítasz és nem rájuk.
Vagyis beszélj a reményeidről ne a félelmeidről! Beszélj a vágyaidról ne a gyengeségeidről!
Ez nem agykontroll vagy pszichológia, ez a józan paraszti ész. Arra figyelek, ahova megyek és nem az út szélét figyelem logó orral.

A képesség benned van, rendelkezel mindazzal, ami a győzelemhez vezet, de merd használni és dönts!

Vállalod?


Írj véleményt!

comments