Óriási választék áll rendelkezésünkre, amikor fitnesznadrágot keresünk.
Túllépve az egyértelmű szempontokon, azaz, hogy alapvetően minőségi, kényelmes, fitness alapanyagból készüljön,
döntő szempont, hogy milyen tevékenységhez válasszuk.

  Az Indi-Go-nál a minőségi anyagok használata mellett a professzionális és funkcionális tervezésre is figyelünk. A következőkben a különböző derékrészekről lesz szó, ami meghatározó eleme egy nadrágnak. Illetve a funkcionális részletekről is olvashatsz. További designokért látogass el webáruházunkra!

A NADRÁGOK MEGHATÁROZÓ ELEME, HOGY MILYEN DERÉKRÉSSZEL KÉSZÜL!

A nadrág derék funkcionálisan is változik.

 

Ha például FUTÁSHOZ keresel nadrágot, akkor  a futó derekú, speciális derékkal ellátott nadrágot válassz, ami a runway futónadrágnál van, amin pl.zseb is található. Mind amellett, hogy nagyon stabilan tart, mozgás közben a helyén marad, elférnek benne az apróbb kincseid is!

 

 

 

   DINAMIKUS mozgásokhoz szintén fontos, hogy a nadrág dereka jól tartson!

Nincs rosszabb érzés, mint amikor állandóan húzogatni, igazgatni kell! Ez elveszi az energiád és a figyelmed a hatékony edzéstől.

 Tehát nézd meg, és válassz gumírozott derekú nadrágot! Lényeges, hogy a jó tartást a jól kitalált technológia úgy biztosítsa ,hogy a derékrész ne vágjon a húsodba! Nagyon zavaró esztétikailag, ha a gumi túlságosan szoros!

 

 

 

Ha elsősorban az ALAKFORMÁLÓ, hasat leszorító, magasított derekat szereted, természetesen arra is van megoldás. Léteznek ugyanis speciális, kifejezetten a női testtájak csinosítására készült nadrágok, ahol a szabásvonalak, a dupla anyagok segítenek a maximális eredmény elérésében.

 

 

A visszajelzések alapján egyértelmű , hogy a fitness nadrágok egyik legkedveltebb derék típusa az egymásra hajtott, elől V alakban szabott derékpánt.

 

A V alakú szabásvonal nem csak optikailag karcsúsít, de ha tophoz viseled, magasított dereka ellenére láttatja a köldököd is.
Népszerűségének oka, hogy nagyon esztétikus, szexis, ez mellett nagyon jól tart, és egyáltalán nem vág be a derekadon, így edzés közben is stabilan a helyén marad!

Neked melyik a kedvenc deréktípusod?

NE ENGEDJ BELŐLE! Legyen a kényelem az elsődleges, hogy a teljesítményed maximális lehessen!

 

Írj véleményt!

comments