Facskó Szidónia vagyok, Hot Iron edző és személyi edző.

2014-ben végeztem a Testnevelés Egyetemen, mint egészségfejlesztő. A sport és a mozgás mindig is fontos volt számomra, de valójában két évvel ezelőtt vált szerves részéve az életemnek, illetve már hivatássá. Nagy változás történt akkoriban, kerestem az utam, és rátaláltam. Az edzés napi rutinná vált, amiben nagy segítségemre volt egy személyi edző. Nap, mint nap eljártam reggelente konditerembe edzeni, esténként pedig spinningre, emellett edzőm tanácsai által elkezdtem odafigyelni a táplálkozásra, arra, hogy egészségesebben, tisztábban étkezzem.
A mozgás fanatikusává váltam. A reggeleim sokkal energikusabban indultak, és nap közben is sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, azokon a napokon, amikor edzettem. Amellett, hogy a közérzetemen javított a mozgás, könnyebben vettem a hétköznapi akadályokat és kezeltem a stresszhelyzeteket.

Lara bokanadrág, Hot Iron,

Természetesen óriási motiváció volt, hogy napról napra éreztem a fejlődést, és rövid idő alatt, már az esztétikai változás is észrevehető volt. Néhány hónap elteltével, radikális változásokat észleltem én is és a környezetem is. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Óriási munka volt, mire eredményeket értem el. Nagyon sok olyan élelmiszerről kellett lemondanom, amiket napi szinten fogyasztottam, annak ellenére, hogy tudtam, hogy nem minőségi tápanyagok, csupán élvezeti cikkek. A szabadidőmet edzésre fordítottam, és arra, hogy tovább képezzem magam. Mikor már jártas voltam, mind gyakorlati, mint elméleti szinten az edzésben, és tudtam, hogyan lehet eredményeket elérni, nagyon sok embernek adtam tanácsot, akik megtiszteltek bizalmukkal és hozzám fordultak.
Közben lépett be az életembe, a

Hot Iron

, ami óriási szerelem volt és az, a mai napig is. Csodálatos mozgásforma, fantasztikus eredményeket lehet vele elérni.
Azt azonban hozzá kell tenni, hogy kell némi rutin az edzés terén, ahhoz, hogy ezt az órát élvezze a résztvevő. Ennek a rutinnak az elsajátításában szeretnék segíteni, illetve a céljaid elérésében, legyen szó akár alakformálásról, állóképesség növelésről, fogyásról vagy izomtömeg növelésről. Amikor lemegyek az edzőterembe, vagy csoportos órát tartok, olyan mintha hazamennék. A sport ezt a fajta szeretetét szeretném átadni Neked is.

Amikor nem csak azért edzel, mert csinos akarsz lenni, vagy izmosabb, vagy szálkásabb, hanem azért is, mert élvezed.

Szeretnélek motiválni és a társad lenni az edzésben. Óriási megtiszteltetés volt, amikor felkértek rá, hogy a blog ezen részét képviseljem. Köszönöm, és bízom benne, hogy szívesen fogjátok olvasni írásaimat a továbbiakban. Ellátlak majd tippekkel, tanácsokkal, érdekességekkel, és bízom abban, hogy motiválni tudlak Téged, és segíteni, ha szükséged van rá. Sziasztok! J

Írj véleményt!

comments