Mert kettő jobban boldogul mint egy.

Mert mindig ott áll melletted és emlékeztet arra, hogy mi is az álmod. Támogat, biztat mikor nem vagy a toppon. Nem megy bele a negatív játszmákba, mikor rossz napod van és csak sorolod az indokokat, hogy miért nem akarsz edzeni. Sőt, ilyenkor ő lesz az aki ad…ad energiát, töltést, motivációt, hogy legyen erőd végigmenni az úton az álmaid felé. Nagy kincs az ilyen társ. Aki a szemedbe néz és szeretettel, de határozottan elmagyarázza, hogy a célod fontosabb, mint az, hogy most beülj egy kávézóba sütizni edzés helyett. De ilyenkor neked késznek kell lenned arra, hogy kövesd őt, hogy bármilyen lehangolt is legyél, de mégis kész legyél arra, hogy vele tartasz és az ő energiáján evezve együtt tegyetek még egy lépést az álmotok felé.

Ha van egy álmod, hajlandónak kell lenned arra, hogy bizonyos dolgokat feladj érte. Arra kell összpontosítanod, ami fontos.
Sok ember éppen az ellenkezőjét teszi annak, mint ami fontos.

Megenni egy csokit, vagy egy pizzát titokban nem fontos. Még ha a pillanatban úgy tűnik is. Bármilyen szokásnak, amit nem tudsz, vagy nem akarsz megtörni, hatalma van fölötted, és meg tud törni téged.

Azzal küzdesz, hogy nem tudod az étvágyadat kordában tartani? Vagy kényszert érzel, hogy pillanatnyi örömet szerezz magadnak, ami miatt napokig bánkódsz? Rövid ideig meg tudod tartóztatni magad, majd hosszú időre behódolsz és legyőzöttnek, kárhozottnak érzed magad és elkezded utálni a tested?

Na, itt lép közbe az edzőtárs!!!👍

Hívd fel, mond el neki, hogy mi a baj.
Dolgozzatok ki egy tervet, hogy mit mondjon, mit tegyen ha beborulsz.
Neked pedig az a feladatod, hogy ilyenkor engedelmeskedj neki, bármilyen nehéz is!
Figyelsz?! Engedelmeskedj! Ne csak bólogass, engedelmeskedj!

Mert nem az tesz tönkre, amin keresztümész az életben, hanem az amihez folyton visszatérsz! A csoki, az alkohol, a koplalás, a szemétkaja…és még sorolhatnám.Belefáradtál már abba, hogy ezt mondod:
“Nem fogok ránézni, nem fogok hallgatni rá, nem fogom megtenni”, csak azért, hogy utána újra és újra megtedd, vagyis a régi minta szerint cselekedj?

Akkor szerezz egy edzőtársat! Egy “testvért”, aki segít a nehéz időkben és nem veled együtt sír, hanem aki kirugdall a kotyorból!😜
Mert nem az a szeretet, ha valaki veled együtt sír és közben végignézi, ahogy elpusztítod magad, hanem az, ha van ereje nemet mondani neked és megrázni, hogy ébredj fel az önsajnálatból és kezdj el végre cselekedni!

Indulj, keress! Láss hozzá!
Most.

Írj véleményt!

comments