Második tünet az elkeseredés.


Amikor terveid megvalósításán dolgozol, olyan vagy mint egy kőműves, aki építi a házat. Egyik téglát teszi a másikra, ahogy Te is egyik edzést teszed a másikra, így építve a tested.

Az építkezés közben vannak akadályok is! Például az a rengeteg szemét, hulladék, ami egy építkezésen keletkezik, az a rengeteg sitt, aminek eltávolítása rengeteg munkába kerül. Néha olyan sok a szemét, hogy elveszi a fókuszt a céljaidról. Ez elég frusztráló. Ilyenkor neki keseredhetsz, hogy alig haladsz pedig keményen dolgozol.

Nem kerülheted el a felesleges dolgok jelenlétét céljaid építése folyamán, de megtanulhatod, hogy mihez kezdj vele, hogy emiatt ne add fel a terved!

A Te életedben mi a sitt?

Apró-cseprő dolgok, melyekre elpazarolod az idődet és erődet, ami miatt nem tudsz azzá válni akivé szeretnél? Dolgok, melyek visszatartanak attól, hogy azzal foglalkozhass, ami igazán fontos, például az egészséges étkezés, alvás, edzés…stb?

Az életedben levő törmelék, sitt az, ami az utadban van és ami megakaszt abban, hogy elérd a célod. Ezekkel a dolgokkal el kell bánnod, másként fogalmazva

“Vidd ki a szemetet!”

Más ezt nem fogja megtenni helyetted. Mozdulj meg!
A szemétnek, a felesleges, hiábavaló dolgoknak nem az életedben a helyük.

Meg kell tanulnod felismerni mi fontos az életedben és mi nem az.

Mi segít elérni a céljaidat és mi nem. Azokkal a dolgokkal, amelyek csak hátráltatnak kukában a helyük.
Ezt meg kell tenned, mert különben csak egy helyben toporogsz és kifáradsz.Légy határozott és cselekedj!

 

Írj véleményt!

comments