Pánczél Éva

Mottóm: „Aki tisztességesen edz, az mindig elfárad.” (Tim Noakes)
Általános- és középiskolás éveimben a gimnasztika- és az atlétika szerelmese voltam. A munkám mégis ezzel ellentétesen alakult, leültem a számítógép mellé… Aztán 8 éve megszületett a Kisfiam, és felálltam a gép mellől. 3 évig csak jöttünk, mentünk, szaladtunk, s így is maradtam, jól esett a sok mozgás!

Elkezdtem edzésekre járni, sokféle edzéstípust kipróbáltam, a konditól a különféle csoportos órákig. Újra a mozgásé lett a főszerep az életemben, de nem volt elég.  Tovább akartam adni ezt az érzést, a mozgás szabadságát, a sport által megszerezhető jó kondíciót, magabiztosságot, hogy ANYAként is lehetünk csinosak, fittek, fiatalosak.

Az Indi-Go ruháiban szövetségesre találtam, mert a nőiességet, a sportos eleganciát ötvözik a tökéletes funkcionalitással. Gyönyörű színeiben, változatos stílusában mindenki megtalálja a hozzá illőt, vagy akár a saját edzésmódszeréhez illő kollekciót.

A csoportos fitnesz edzések hangulata ragadott meg a legjobban, így a Fitness Company Nemzetközi Edzőképző Iskola aerobik sportoktató képzését végeztem el, majd atletikus jellegük miatt M.A.X. Training és Gymstick Muscle oktatói képzésekre szakosodtam. Nagy sikerrel vezetem ezeket az edzéseket vendégeim körében.

A futás hobbiként tért vissza az életembe, s mivel vendégeimet ebbe az irányba is próbálom terelni, elvégeztem egy futó- és egy kardio-tréner képzést, hogy széleskörűen tudjam segíteni ebben is őket. Imádjuk a közösségi futásokat, s ehhez az Indi-Go Runway futóruházatát… a LEG!!!

 

 

Írj véleményt!

comments