A válasz igen,ha az  Indi-Go Stlye  legújabb nyári outfitjét,  a Tropical fitness kollekciójának darabjait választod!

Nevét legszembetűnőbb jellegzetessége, a trópusi állatok mintáját idéző motívumok adták, melyek az igazi trópus, élettel teli, ragyogóan élénk színeiben jelennek meg. A színorgia és a gazdag mintázat önmagukért beszélnek.

A tervezéskor bátran kombináltuk a mintákat a caribi-kék színnel, a pálmazölddel és az impozáns pinkkel.

A “vegytiszta” tropical stílus a nyárról szól, így viselve a trópusi nyaralások hangulatát idézi akár az edzőteremben is.

A gazdag mintázatot ellensúlyozza az egyenes vonalakkal kombinált szabásvonal. A Tropical fitness kollekció másik jellegzetessége a fehér tüll panell díszítés, amely megjelenésében izgalmassá, szexivé teszi, miközben funkcionálisan a ventilációról is gondoskodik.

A fehér alapszín kiemeli a kollekció színgazdagságát, ugyanakkor harmonikus alapotot biztosít a mintáknak. A fehér szél szépen kontúrozza a fitness trikó és fitness top nyakát, kiemelve a különleges pántozást a top és trikó hát részén. A Tropical fitness térdnadrág és leggings V alakú Öv része is egyszínű fehér, ami szabásvonalának köszönhetően karcsúsítja a derekadat.

A kollekció darabjait nem csak egymással, de más színű meglévő ruháiddal is remekül kombinálhatod hangulatod szerint. Ha a kollekció darabjait fehérrel viseled, elegánssá varázsolod a megjelenésed, míg pinkkel párosítva feltűnőbb, impulzívabb hatást kelthetsz, mint például ahogy mi is tettük a laza Tropical Pálma felsőnél. Egy pasztell árnyalat választásával viszont megszelídítheted, finomíthatod az összhatást.

Tropical kollekciónkat mediterrán tipusú, sokszínű egyéniségeknek terveztük, akik nem bánják, ha szexisek, ha mindenki felfigyel rájuk és bírják az elismerő pillantásokat, bárhová is vegyék fel ezeket a ruhadarabokat!

Ha ez a bejegyzés kedvet csinált egy kis trópusi hangulathoz, csak rajta, itt a nyár és még utána is jól esik majd, ha a ruháid a nyarat idézik! Garantáltan feldobják majd a hangulatod!

 

   Tropical Tina fitness trikó:

Elől a dekoltázsnál a fehér tüllbetétes rész, míg hát részénél spagetti pántjai teszik igazán különlegessé. A trikó belső toppal, és kivehető melltartóbetéttel készül, így nem csak a megfelelő tartást biztosítja, de a mellett is szépen formálja.

   Tropical Tina  fitness top:

A dekoltázshoz igazodó tüllős része teszi egyedivé. Magasított szabása ellenére nincs benne kényelmetlen érzésed, hiszen a finoman áttetsző tüll biztosítja a szellőzést is. A mell rész alatti gumipánt stabil tartást biztosít, a kivehető szivacsbetét pedig szépen formálja a mellett.

 

   Tropical Tina fitness térdnadrág:

A tropical nadrág legnyáriasabb változata, ami térd alatt, passzéban végződve szabadon hagyja a teljes lábszárad.  V alakban szabott, karcsúsító derékpántja fehér, ami toppal viselve gyönyörűen kiemeli a derekad.  A comb részén elhelyezkedő tüll panelek szexivé varázsolják megjelenésed, miközben tovább fokozzák a bőröd szellőzésének érzetét.

 

 

 

 

 

   Tropical Tina fitness leggings:

Jellegzetessége a combon és a lábszáron elhelyezkedő tüllbetétek, melyek nagyon szexivé teszik, miközben a ventilációról is gondoskodnak.  V alakban szabott, karcsúsító derékpántja fehér, ami toppal viselve gyönyörűen kiemeli a derekad.

 

   Tropical Pálma felső:

Bő, lenge, kényelmes viselet azoknak, akik szeretik a lazább stílust. Pink színű, átlátszó tüll anyaggal kombináltuk, ami elöl a dekoltázstól kezdve lezserebb egészen a nyak részéig bezárólag.

 

   Tropical fitness térdnadrág:

Klasszikus fitness térdnadrág hagyományos, enyhén magasított derékrésszel, amely a keményebb edzések közepette is stabilan a helyén marad, mégse vág be. A tropical minta és szín kavalkádja kiválóan érvényesül a combokon. A nadrág oldalán futó szabásvonal alakformáló hatású!

Írj véleményt!

comments